ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Μπράβο, πριμ και πρωτάθλημα"

Μαρινάκης: "Μπράβο, πριμ και πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Άρσεναλ και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους. Τι είπε για πριμ, Europa League και την συγκέντρωση στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των "ερυθρολεύκων", τονίζοντάς τους όμως πως δεν ήταν μόνο στο δικό τους χέρι η πρόκριση.

Επιπλέον, ζήτησε ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες, τόσο στο Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα, συνδέοντας το πριμ που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" με τα επόμενα τέσσερα ματς στην Ελλάδα.

" Συγχαρητήρια σε όλους. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο από εσάς. Δεν ήταν στο δικό σας χέρι, εσείς τα πήγατε πολύ καλά. Συνεχίζουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έδωσε μεγάλη σημασία στην προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός από δω και πέρα στο πρωτάθλημα: " Αυτός είναι τώρα ο στόχος μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε έτσι σε κάθε ματς" είπε ο Μαρινάκης που συνέδεσε το πριμ πρόκρισης του Champions League με τα επόμενα τέσσερα ματς στην Superleague: "Είχαμε ένα πριμ 300.000 ευρώ. Θα το πάρετε αν νικήσετε στα επόμενα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος"!

Βλέποντας την απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών ο Β.Μαρινάκης θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών: "Δεν θα το βάλουμε κάτω. Το Europa League είναι μια σπουδαία διοργάνωση και νομίζω ότι εκεί θα πάμε ακόμη καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ