ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγκίνησε η ιστορία του Αλέξανδρου

Συγκίνησε η ιστορία του Αλέξανδρου

Στην εκπομπή "Πάμε πακέτο" προβλήθηκαν εικόνες από την συγκινητική ιστορία του μικρού Αλέξανδρου και ενός ονείρου του που έγινε πραγματικότητα, να βρεθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να συναντηθεί με τον Κώστα Μήτρογλου. (VIDEOS)

Η ιστορία του Αλέξανδρου είναι συγκινητική, ενώ καταδεικνύει το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, όχι μόνο αυτού του παιδιού αλλά και των ανθρώπων που επέλεξαν να το μεγαλώσουν σαν κανονικό μέλος της οικογένειας τους.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τα κάτω του άκρα του δεν λειτουργούσαν, υποφέροντας από βαριά μορφή παραλυσίας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, σε αυτές τις περιπτώσεις οι πιθανότητες να επιζήσει ένα βρέφος είναι 1/15000! Εγκαταλείφθηκε, στην κυριολεξία, από τους πραγματικούς του γονείς, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, ωστόσο η ζωή του "έκλεισε" το μάτι.

Και αυτό γιατί του χάρισε ανθρώπους που τον έβαλαν στην αγκαλιά τους και δεν τον άφησαν ποτέ. Η οικογένεια του κ. Γιώργου Μαύρου πήρε το παιδί υπό τη σκέπη της, το μεγάλωσε σαν δικό της και φρόντισε να μην του λείψει τίποτα. Έπαιρναν δύναμη από τον Αλέξανδρο και του ανταπέδιδαν αγάπη και στήριξη.

Όταν προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha "Πάμε πακέτο" η ιστορία του Αλέξανδρου και η επιθυμία του να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που συμπαθεί περισσότερο από όλους, η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση.

Ο πρώτος που επικοινώνησε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια φίλοι διαφόρων συλλογικών προτιμήσεων, ανάμεσα τους φυσικά και πάρα πολλοί του Ολυμπιακού, γνωστοποιώντας την επιθυμία του μικρού Αλέξανδρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η συνολικά η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ δεν μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι μπροστά στην επιθυμία του Αλέξανδρου και υπήρξε άμεση επαφή με τους συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής και την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όνειρο του.

Πράγματι, στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό ο Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Κώστα Μήτρογλου, να φωτογραφηθεί και να πάρει αναμνηστικά με το αυτόγραφο του Έλληνα άσου και φυσικά να παρακολουθήσει τον αγώνα από σουίτα του γηπέδου.

Συγκίνησε η ιστορία του Αλέξανδρου

Εκεί όπου τον επισκέφθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ, που μεταξύ άλλων του τόνισε πως είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ χάρισε στον Αλέξανδρο πολλές σακούλες με δώρα από το Red Store.

Η εκπομπή "Πάμε Πακέτο" που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/5) στον Alpha, έδειξε πλάνα από την επίσκεψη του παιδιού, συνοδεία των γονιών του, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σίγουρα, πέραν από την αξιέπαινη ενέργεια όλων όσων συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του, η εικόνα που έμεινε σε όλους ήταν το χαμόγελο στα χείλη του μικρού σε ηλικία αλλά μεγάλου μαχητή της ζωής, Αλέξανδρου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ