ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στους "16" οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Στους "16" οι Νέοι του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Ιστορία έγραψαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, που νίκησαν με 2-0 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και προκρίθηκαν στους "16" του Youth League.

Στις 16 καλύτερες ομάδες του Youth League προκρίθηκε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο, πέρασε με 2-0 και από τη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον επόμενο γύρο.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν για να σκοράρουν και τα κατάφεραν στο 59ο λεπτό με τον Μεγαρίτη. Μάλιστα, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν στο 79ο λεπτό ο Γαρεφαλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε το εισιτήριο και την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το αν θα καταφέρει να τερματίσει και πρώτος στον όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Μάλμε και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Ντε Λα Μορένα): Μαρίν, Μεντιόντο (84' Τόρες), Τέο, Μανθανάρα, Ότια, Ντιέντιου, Μοεντάνο (66' Μορένο), Νούνιεθ, Γκάμα (57' Πριέτο), Γιόμπα, Λούκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69' Ρέντζης), Λάτσι (85' Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης (45' Ανδρούτσος)

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Ατλέτικο 12

2. Ολυμπιακός 10

3. Γιουβέντους 5

4. Μάλμε 1

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ