ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Ντοσεβί

Στον Ολυμπιακό ο Ντοσεβί

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, καθώς την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά διαδέχθηκε αυτή του Ματιέ Ντοσεβί.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου εξτρέμ, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ο ηγέτης της Βαλενσιέν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί."

Ο Γάλλος εξτρέμ, με καταγωγή από το Τόγκο, είναι 26 ετών (12/2/1988), και με το "10" στην πλάτη ήταν ο ηγέτης της Βαλανσιέν την τελευταία τετραετία.

Είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,72μ., και η φυσική του θέση αυτή του δεξιού εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Έχει, φυσικά, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν έχει πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του, αλλά στον Ολυμπιακό αναμφίβολα μπορεί να βελτιώσει τους αριθμούς του, έχοντας στο πλευρό του καλύτερους συμπαίκτες. Αγωνιζόταν στη Βαλανσιέν από το 2010, με 111 συμμετοχές και 10 γκολ στο Σαμπιονά.

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010, 44 συμμετοχές/6 γκολ). Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Πειραιά όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του έκανε και δηλώσεις στο Olympiacos TV. Δείτε αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενους που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Για μένα ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε μία μεγάλη ομάδα, ήρθα σε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Όσον αφορά τους στόχουςτου, τόνισε: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προοδεύω, περνώντας σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να δώσω το 100% για αυτή την ομάδα και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι μία ομάδα που στοχεύει στους τίτλους, οπότε θέλω να βοηθήσω σε αυτό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου».

Φυσικά, ο Ντοσεβί θα έχει από νωρίς την ευκαιρία να δώσει δυνατά… τεστ με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας μας στο International Champions Cup 2014, όπου θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Μπροστά σε αυτή την πρόκληση, ο νέος μας παίκτης δήλωσε… ανυπόμονος:

«Είναι προφανώς κάτι υπέροχο για μένα. Θέλω να παίζω σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια, με βοηθούν να εξελίσσομαι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, συνεπώς είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμαστους φιλάθλους της ομάδας μας: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να δώσω το 100% για να κάνω τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Ξέρω ότι εδώ υπάρχουν πολλές προσδοκίες, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό».


Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Εντινγκά

Ο Ματιέ Ντοσεβί είναι το δεύτερο σημερινό μεταγραφικό "χτύπημα" του Ολυμπιακού, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό.

O Kονγκολέζος, Ντελβίν Εντινγκά, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού καθώς αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ