ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στον Ολυμπιακό ο Μαρβό της Νιούκαστλ;"

"Στον Ολυμπιακό ο Μαρβό της Νιούκαστλ;"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης "Equipe" ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον 27χρονο άσο της Νιούκαστλ, Σιλβέν Μαρβό. Διαβάστε το story του Γάλλου και δείτε videos!

Με την έλευση των Καρεμπέ-Ισά στον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως οι Πειραιώτες κοιτούν περισσότερο την γαλλική αγορά, η οποία είναι γεμάτη με ευκαιρίες...

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αρκετά, ενώ τώρα προσθέστε κι αυτό του Σιλβέν Μαρβό, που αγωνίζεται από το 2011 στην Νιούκαστλ.

Ο 27χρονος άσος, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ρεν (2006-2011) και έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έγκυρη "Equipe", οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, θέλουν να αποκτήσουν τον Σιλβέν Μαρβό και μάλιστα ο τίτλος του κειμένου είναι: " Ο Μαρβό στην Ελλάδα;".

Ο 27χρονος άσος, έχει συμβόλαιο με τους "ανθρακωρύχους" μέχρι το 2016, ενώ την περσινή σεζόν είχε αρκετές συμμετοχές. Αναλυτικά, έπαιξε σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ - 6 ασίστ) και είχε συνολικά 2048 λεπτά.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές βέβαια, ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών. Πρόπερσι (2011-12) είχε μονάχα 11 συμμετοχές, λόγω ενός προβλήματος στην βουβωνική χώρα που τον ταλαιπώρησε έξι μήνες, ενώ το 2010-11 (σ.σ την τελευταία του χρονιά στην Ρεν) έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται από την μέση και μπροστά. Συγκεκριμένα την περσινή σεζόν έπαιξε και ως επιτελικός μέσος και στα πλάγια της επίθεσης, ενώ είχε συμμετοχές και με την Εθνική Γαλλίας κάτω των 21 ετών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ