ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

Ο Μοχάμεντ Σισοκό δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Σαμπιονά που απασχολεί τον Ολυμπιακό, με γαλλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως στη μεταγραφική λίστα φιγουράρουν επίσης οι Μπονγκ και Γιαταμπαρέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου (25/4/1988) Καμερουνέζου διεθνή (έχει γαλλικό διαβατήριο) της Βαλανσιέν (1.87 ύψος), Γκοτάν Μπονγκ, ο οποίος είναι αμυντικός και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο του έως το 2014, αλλά επισημαίνει πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αθλητικό Διευθυντή των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά.

Το ίδιο μέσο επισημαίνει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας ενδιαφέρονται "ζεστά" για την μεταγραφή του Μοχάμεντ Σισοκό από τη Παρί Σεντ Ζερμέν, αλλά επισημαίνει πως στο ενδεχόμενο που η περίπτωση του δεν προχωρήσει και οι διαπραγματεύσεις "ναυαγήσουν", οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση.

Ο λόγος για τον 24χρονο (2/3/1989) αμυντικό-κεντρικό μέσο της Μπαστιά (1.90 ύψος), Σαμπού Γιαταμπαρέ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μάλι, αλλά έχει κοινοτικό διαβατήριο καθώς έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαλλία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καέν και Μονακό. Με τον σύλλογο του έχει συμβόλαιο έως το 2015.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ