EUROPA LEAGUE

Ελαφρά διάσειση ο Μέλμπεργκ. Επιστρέφει στην Ελλάδα!

Ελαφρά διάσειση ο Μέλμπεργκ. Επιστρέφει στην Ελλάδα!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού η αξονική έδειξε πως έπαθε μια ελαφρά διάσειση και θα επιστρέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Ελλάδα.

Η ατυχία χτύπησε τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός χτύπησε σε μια φάση με τον Μέγιερι και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος.

Αν και αρχικά ξαναμπήκε στο παιχνίδι και όλα έδειχναν πως είναι καλά, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βγήκε εκτός γηπέδου και τη θέση του πήρε ο Τάσος Παπάζογλου.

Συγκεκριμένα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζαλιζόταν, είχε τάση προς έμετο και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε υποστεί διάσειση. Ο Σουηδός δεν θυμόταν ποιος είναι και που βρίσκεται, σαν να έχει πάθει αμνησία και μάλιστα παρά το συγκεκριμένο πρόβλημα αγωνίστηκε για 11 λεπτά (21'-32')!

Τα νέα πάντως είναι σχετικά ευχάριστα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αφού είχε μια ελαφρά διάσειση και τώρα έχει συνέλθει. Ο "βράχος" της ερυθρόλευκης άμυνας έκανε αξονική και δεν κρίθηκε απαραίτητο να μείνει στο νοσοκομείο. Έτσι, θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ελλάδα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ