ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο κυνήγι του τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Στο κυνήγι του τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

Μετά την φυγή του Ούρκο Πάρντο από το Λιμάνι, ο σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων" αλλάζει, καθώς η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων. Τα ονόματα είναι πολλά και το Sport24.gr σας τα παρουσιάζει.

Η μεταγραφολογία ξεκίνησε νωρίς φέτος στον Πειραιά, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε τον Απρίλη και έτσι τα ονόματα που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα είναι εκατοντάδες. Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα αφορούσαν αμυντικούς μέσους, όμως τώρα σειρά έχουν οι πορτιέρο.

Το... διαζύγιο με τον Ούρκο Πάρντο, φέρνει νέα δεδομένα, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας πάνε πλέον για την απόκτηση δύο παικτών που θα υπερασπιστούν την εστία τους. Ενός βασικού σε ρόλο αντι-Νικοπολίδη και ενός αναπληρωματικού για αντι-Πάρντο.

Τα περισσότερα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται από τους Πειραιώτες είναι γνωστά και αρκετά εξ' αυτών, βρίσκονται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα. Πρόκειται για στόχους εφικτούς, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την εγχώρια αγορά.

Ξεκινώντας για τον γκολκίπερ που θα πάρει την φανέλα του βασικού, μοιάζει δεδομένο και σίγουρο πως θα είναι ξένος. Άλλωστε δεν φαίνεται να υπάρχει Έλληνας αυτή την στιγμή, που να μπορεί να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Αλμούνια, Οτσόα, Μπράβο και Καμενί είναι τέσσερις τερματοφύλακες που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τις δύο πρώτες περιπτώσεις να μοιάζουν πιο εύκολες. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός και ο Μεξικανός δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο τη νέα σεζόν και έτσι οι Πειραιώτες δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν κάποια ομάδα. Από την άλλη, ο Χιλιανός και ο Καμερουνέζος είναι εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά και δύσκολες, αφού μπαίνουν στην μέση η Σοσιεδάδ και η Εσπανιολ αντίστοιχα.

Σ΄ότι αφορά στους εγχώριους στόχους, που θα είναι και οι εναλλακτικές λύσεις, "παίζουν" τα ονόματα των Σηφάκη, Γιακούποβιτς, Μάχο, ενώ αρκετές εφημερίδες αναφέρουν και τ' όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που είναι ελεύθερος.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα τελειώσουν και θα αποφασιστούν από την μια μέρα στην άλλη, αφού ο Ολυμπιακός έχει χρόνο και δεν πρόκειται να βιαστεί στην περίπτωση του τερματοφύλακα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ