ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο τραπέζι ο Βέλλιος για τον Ολυμπιακό!

Στο τραπέζι ο Βέλλιος για τον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν το "σαφάρι" για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και το όνομα του Απόστολου Βέλλιου ξαναμπήκε στην κουβέντα. Τι λένε όμως στο Νότιγχαμ.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Ντιεμερσί Εμποκανί, ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τον παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή

Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο παραμένει πάντα στα υπόψη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να στραφεί σε μία ελληνική λύση!

Ποια είναι αυτή; Ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 25χρονος φορ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Νότιγχαμ. Μάλιστα, η πληροφορία ότι "κάτι παίζει" με τον Ολυμπιακό προέρχεται από το νησί και όχι από... Πειραιά μεριά. Ωστόσο, οι Άγγλοι σημειώνουν πώς ο Βέλλιος πριν από μερικές μέρες ενημερώθηκε ότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Φόρεστ στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα.

Θα δούμε τι θα συμβεί... Πάντοτε σε μία μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να ανατραπούν και να συμβούν. Ο Βέλλιος, αν πιστέψουμε τους Άγγλους, είναι μία επιλογή που την σκέφτονται στο λιμάνι. Και μάλιστα την σκέφτονται σοβαρά για να πλαισιώσει τους Ανσαριφάρντ και Βέργο στην επιθετική τριπλέτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ