ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο τραπέζι ο Σίντνεϊ για Ολυμπιακό

Real Madrid's Carbajal, left, fights for the ball with Deportivo's Sidnei during a Spanish La Liga soccer match at Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Carbajal, left, fights for the ball with Deportivo's Sidnei during a Spanish La Liga soccer match at Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Γιασίν Μεριά, ο Ολυμπιακός εξετάζει άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας, με αυτή του Σίντνεϊ να είναι στη λίστα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7) ότι πάει... γι' άλλα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιασίν Μεριά και στις ξαφνικές απαιτήσεις της Σπορτίφ την τελευταία στιγμή που είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάσουν τη μεταγραφή.

Ποια είναι αυτά τα "άλλα"; Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από την περίοδο ακόμα που ασχολιόταν ο Ολυμπιακός για να κλείσει τον Μεριά και αποτελούσε μία από τις εναλλακτικές λύσεις, ήταν αυτό του Σίντνεϊ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ παίζει στη Λα Κορούνια και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο, δεν θέλει να ακολουθήσει την Ντέπορ στην Segunda Division και ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες τον είχε βάλει εδώ και καιρό στο τραπέζι ως έναν από τους στόπερ που έχει όλο αυτό το "πακέτο" το οποίο αναζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Του στόπερ – ηγέτη δηλαδή... Προφανώς και δεν είναι μόνο ο Σίντνεϊ. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού και γενικότερα του συλλόγου.

Σίγουρα όμως ο Βραζιλιάνος είναι από τους αμυντικούς που έχουν κατά νου στον Ολυμπιακό... Εκτός πια κι αν η Σπορτίφ κάνει νέα στροφή 180 μοιρών και αρχίσει να... παρακαλάει τους "ερυθρόλευκους" για να τους παραχωρήσει τελικά τον Μεριά. Σε μεταγραφικές περιόδους τα έχουμε δει όλα.

Photo Credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ