ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο στόχαστρο της Τορίνο ο Γιαννούλης

Στο στόχαστρο της Τορίνο ο Γιαννούλης
INTIME SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει την Τορίνο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη από τον Ολυμπιακό.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και επίσημα, επομένως είναι λογικό κάθε ομάδα να κοιτάζει ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν ή να καλύψει κενά που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικό δημοσίευμα, ο Κώστα Γιαννούλης βρίσκεται στο στόχαστρο της Τορίνο. Ο Ματέο Νταρμιάν την φετινή σεζόν κάλυψε κυρίως το αριστερό άκρο στην άμυνα της ιταλικής ομάδας, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα πωληθεί το καλοκαίρι.

Θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του Campionato και δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση του.

Η Τορίνο λοιπόν ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα " forza-roma.com ", ο Κώστας Γιαννούλης είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την "granata". Ο 27χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 και έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" έως τις 30/6/2018. Την φετινή σεζόν πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 3 ασίστ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται εκ νέου αναφορά για το ενδιαφέρον των Ρόμα και Ίντερ για τον Αρτούρ Μαζουακού, κάτι που φυσικά είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ