ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο μεταγραφικό κάδρο ο Γκερέρο της Λεγανές

FC Barcelona's Jeremy Mathieu, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Jeremy Mathieu, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGES/AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπάσιμο του Ολυμπιακού για την υπογραφή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βλέπουν οι Ισπανοί, πίσω από την κωλυσιεργία των διαπραγματεύσεων του παίκτη με την Λεγανές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο 28χρονος (12/07/1990) επιθετικός που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Λεγανές, με 4 γκολ και 3 ασίστ σε σύνολο 22 εμφανίσεων (1438') στη La Liga.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Αλμπαθέτε (2 συμ.) και μεταπήδησε στην Σπόρτινγκ Χιχόν (94 συμ. - 16 γκολ, 6 ασίστ) το καλοκαίρι του 2011, πριν φορέσει τη φανέλα της Λεγανές ως ελεύθερος παίκτης τον Ιούλιο του 2016. Με τους Μαδριλένους έχει συνολικά 55 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ.

Μέχρι και χθες (10/6) η παραμονή του παίκτη στην Λεγανές έμοιαζε δεδομένη, καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Μάλιστα η "Marca" υποστήριζε πως παρά τις προσφορές που είχε ο παίκτης από άλλες ισπανικές ομάδες (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια) αλλά και την Ελλάδα, η απόφαση του είναι να ανανεώσει με τους "pepineros" για δύο ή τρία ακόμη χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr από την πλευρά του παίκτη βγαίνει προς τα έξω ότι ο 28χρονος φορ έχει ήδη αποφασίσει που θα παίξει τη νέα σεζόν.

Επιβεβαιώνοντας μεν ότι υπάρχει πρόταση από ελληνική ομάδα, αλλά χωρίς να κατονόμαζει τον Ολυμπιακό και δίχως να διευκρινίζει τίποτα παραπάνω. Και πολύ περισσότερο ποια είναι η απόφαση που έχει πάρει.

Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Λεγανές παραδέχονται ότι οι διαπραγματεύσεις για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Γκερέρο παρουσιάζουν εμπλοκή...

Από τη στιγμή που ο παίκτης υποστηρίζει ότι έχει πάρει ήδη την απόφαση του και οι Μαδριλένοι μιλάνε για κώλυμα, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι το μέλλον του Γκερέρο δεν είναι στη Λεγανές.

Στην Ιβηρική τις προηγούμενες μέρες είχαν βάλει στο κόλπο της απόκτησης του και την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι ο ατζέντης του Γκερέρο είχε απορρίψει μια πρώτη κρούση των "ερυθρολεύκων".

Για την προσθήκη του 28χρονου επιθετικού δεν απαιτείται αποζημίωση σε σύλλογο καθώς το συμβόλαιο του με την Λεγανές ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ενώ οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του δεν υπερβαίνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ