ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Μαρακανά του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός

Στο Μαρακανά του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Σερβία, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Μαρακανά του Βελιγραδίου στις 4 Μαΐου, για να δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε το πρωτάθλημα Σερβίας και θα δώσει το παρών στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο σύλλογος του Βελιγραδίου θέλει να παίξει κάποια δυνατά φιλικά και ένα από αυτά θα είναι με τον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν στον Τύπο της Σερβίας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα " mozzartsport.com" αναφέρει ότι οι Πειραιώτες αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Ερυθρού Αστέρα και στις 4 Μαΐου θα είναι στο Μαρακανά για να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τους πρωταθλητές της χώρας.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι γνωστό ότι διατηρούν εξαιρετικά φιλικές σχέσεις και για τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που συμμετέχει σταθερά στο Champions League τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία φορά που οι Πειραιώτες βρέθηκαν στο Βελιγράδι ήταν στις 12 Νοεμβρίου του 1994. Ήταν μάλιστα η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που πήγε στην πόλη μετά την άρση του εμπάργκο. Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με σκορ 4-1 και ο Ντέγιαν Πέτκοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν πλήρως τα λεγόμενα του σέρβικου Τύπου. ''Υπάρχει όντως αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμη δεν είναι 100% σίγουρο", υποστηρίζουν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ