ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στηρίζουν Σίλβα οι Πορτογάλοι προπονητές

Στηρίζουν Σίλβα οι Πορτογάλοι προπονητές

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πορτογάλων προπονητών, Ζοζέ Περέιρα, τόνισε ότι στηρίζει τον Μάρκο Σίλβα στη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ, καθώς και ότι τα "λιοντάρια" δεν μπορούν να προχωρήσουν στην πρόσληψη άλλου τεχνικού.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προπονητή τον Μάρκο Σίλβα και δεν μπορεί να προσχωρήσει στην πρόσληψη του Ζόρζε Ζεζούς μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον πρώτο, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Πορτογάλων προπονητών, Ζοζέ Περέιρα, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά της διοίκησης των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

"Η Σπόρτινγκ έχει ακόμη πρώτο προπονητή και ονομάζεται Μάρκο Σίλβα. Εάν δεν λύσει ή δεν ανακαλέσει το συμβόλαιό με αυτόν, δεν μπορεί να προσλάβει άλλον προπονητή. Είναι αντικανονικό. Στην αργκό θα έλεγα ότι η Σπόρτινγκ προσπαθεί να εξαπατήσει. Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει τη συμπεριφορά που θα έπρεπε από μία ομάδα, για την οποία δούλεψε. Εάν δεν φθάσει στη Λίγκα ή στον ομοσπονδία ανάκληση του συμβολαίου, επισήμως ο Μάρκο Σίλβα είναι προπονητής, της Σπόρτινγκ", υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό, Renascença, ο Ζοζέ Περέιρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ