ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία η πώληση του Τζιμπούρ

Στην τελική ευθεία η πώληση του Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει από τον Ολυμπιακό η πώληση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Μάλαγα και άλλοι σύλλογοι του εξωτερικού θέλουν να τον Γαλλοαλγερινό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει από τον Ολυμπιακό η πώληση του Ραφίκ Τζιμπούρ σε ομάδα του εξωτερικού. Το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" αξιώνουν ένα ποσό περίπου στα 2 εκ. ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω, προκειμένου να δώσουν την συγκατάθεση τους για την παραχώρηση του παίκτη σε όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία άλλη χειροπιαστή πρόταση για παίκτη της ομάδας του Πειραιά, όπως για τους Χολέμπας, Μανωλά ή Μασάντο που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Πάντως, όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ, αν φθάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία για ποδοσφαιριστή θα την εξετάσουν και ανάλογα θα πράξουν.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και για τους παίκτες της ομάδας που βρίσκονται υπό παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ