ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Κέρκυρα χωρίς Τζιμπούρ, Φουστέρ, Μέλμπεργκ

Στην Κέρκυρα χωρίς Τζιμπούρ, Φουστέρ, Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα. Ο λόγος για τον Τζιμπούρ, τον Φουστέρ και τον Μέλμπεργκ. Δείτε γιατί έμειναν εκτός.

Νέα προβλήματα τραυματισμών και κατά συνέπεια απουσιών προέκυψαν το Σάββατο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Φουστέρ και Τζιμπούρ να νιώθουν ενοχλήσεις, να μην βγάζουν το πρόγραμμα της ομάδας και τους άφησε εκτός αποστολής. Ενώ τη τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα και με τον Μέλμπεργκ.

Πρόκειται για τρεις σημαντικότατες απουσίες, αφού ο Αλγερινός είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας του Πειραιά, ο Φουστέρ το... πολυεργαλείο και ο Σουηδός, ο "βράχος" της άμυνας.. Μην ξεχνάμε πως στο ματς με την Άρσεναλ σκόραραν οι δύο πρώτοι, ενώ και ο Μέλμπεργκ πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με τον καθένα. Ο Φουστέρ λοιπόν, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, εκεί δηλαδή όπου είχε υποστεί θλάση και επανήλθε στις υποχρεώσεις στο ματς της Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος και είναι πολύ καλύτερο να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη, ο Τζιμπούρ, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο αριστερά και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ούτε εκείνος θα είναι στο ματς με τους Φαίακες, όπως σας προαναφέραμε και έτσι στην επίθεση θα ξεκινήσει λογικά ο Μάρκο Πάντελιτς.

Όσο για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου, πήγε για εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει θλάση στο ισχίο, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε.

Και μέσα σ' όλα αυτά, βάλτε και τον Χολέμπας, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με την Άρσεναλ και τέθηκε κι αυτός νοκ άουτ. Ένα σωρό προβλήματα για τον Βαλβέρδε ενόψει του ματς της Κυριακής.

Η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ