ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Ιταλία ο Πουλίδο"

"Στην Ιταλία ο Πουλίδο"

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού, ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στην Ιταλία όπου κάνει προπονήσεις, περιμένοντας ειδοποίηση από τους δικηγόρους του, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεξικάνικης εφημερίδας "Estadio", ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και κάνει προπονήσεις περιμένοντας από τους δικηγόρους του να βρουν λύση στη δικαστική διαμάχη που έχει με την Τίγκρες, ώστε να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά:

"Ο Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στην Ιταλία, όπου προπονείται και περιμένει τις οδηγίες των δικηγόρων του, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την Τίγκρες.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Άλαν ταξίδεψε για τη Ρώμη στις 31 Ιουνίου και αυτή την εβδομάδα ταξίδεψε για το Μιλάνο.

Ο Άλαν ταξίδεψε με τον αδερφό του Αρμάντο, και τη γυναίκα αυτού. Περιμένει από τους δικηγόρους του, να λύσουν την υπόθεση , για να μπορεί να είναι ελεύθερος και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, την ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και αυτή που έχει συμπαρασταθεί πιο πολύ στο νομικό θέμα

Τις επόμενες ημέρες ο Πουλίδο και οι εκπρόσωποί του θα μεταβούν στην Ελβετία για να καταθέσουν στο CAS την καταγγελία εναντίον της Τίγκρες"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ