ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Ντομίνγκες για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο Ντομίνγκες για τον Ολυμπιακό
2012 GETTY IMAGES

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες πάτησε Ελλάδα πριν από λίγη ώρα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ακόμη μία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά.

Ο λόγος για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, που έφτασε στην πατρίδα μας την Τρίτη το μεσημέρι.

Οι συζητήσεις των Νταμπλούχων Ελλάδας με την πλευρά του φαντεζί άσου είναι σε προχωρημένο επίπεδο και ουσιαστικά ήρθε στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Ντομίνγκες που ήρθε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 14:00, αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε σε Ρουμπίν Καζάν, Ζενίτ, Ρίβερ Πλέιτ, ενώ και πέρσι πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο στην Πριμέρα Ντιβισόν.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται λοιπόν και μετά τον Βλάντιμιρ Βάις, σειρά παίρνει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια, όπως ξεκαθάρισε άλλωστε με δηλώσεις του και ο Γιάννης Βρέντζος. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει η περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό, ενώ στον Πειραιά φουλάρουν για να παρουσιάσουν μια άκρως ανταγωνιστική και θεαματική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Αλεχάντρο Νταμιάν "Τσόρι" Ντομίνγκες εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ