ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Τουρκία ο Περέιρα!

Στην Τουρκία ο Περέιρα!
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα έχει "τελειώσει" ουσιαστικα από τον Ολυμπιακό, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο Πορτογάλος αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευτεί με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και λίγα 24ωρα, με το πρόσφατο ταξίδι του Πορτογάλου στη Σκωτία για να διερευνήσει τις πιθανότητες να συμφωνήσει με τη Ρέιντζερς να είναι το γεγονός που έφερε την ρήξη στις δύο πλευρές, ωστόσο φαίνεται πως ο άλλοτε τεχνικός της Πόρτο δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τη δουλειά.

Όπως αποκαλύπτουν τουρκικά και πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται απόψε στην Κωνσταντινούπολή για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου, με την "ABola" να υποστηρίζει μάλιστα πως η Φενέρ θα του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στα ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως σε περίπτωση συμφωνίας με τη Φενέρ, ο Περέιρα θα βρει στην ομάδα δύο συμπατριώτες τους, τους Ραούλ Μεϊρέλες και Μπρούνο Άλβες, ενώ σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ο τουρκικός σύλλογος έχει ως εναλλακτική λύση τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ