ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Τίγκρες δεν ανησυχούν για Πουλίδο

Apr 2, 2014; Glendale, AZ, USA; Mexico forward Alan Pulido (11) against USA during a friendly match at University of Phoenix Stadium. The game ended in a 2-2 tie. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Πουλίδο MARK J. REBILAS-USA TODAY SPORTS

Ο Άλαν Πουλίδο έχει προσφύγει σε CAS και FIFA για να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες, αλλά στον μεξικάνικο σύλλογο συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα τους.

Ο διεθνής Μεξικανός φορ, Άλαν Πουλίδο έχει προσφύγει σε CAS και FIFA για να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά στο μεξικάνικο σύλλογο συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τίγκρες, Μιγκέλ Άνχελ Γκάρσα, δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του:

"Δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το CAS και την προσφυγή του παίκτη. Είμαστε πολύ ήρεμοι με αυτό, γιατί όλες οι διαδικασίες που έχουν γίνει είναι υπέρ της Τίγκρες.

Εγώ πιστεύω ότι η πιθανότητα επιστροφής του στην ομάδα μας, εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Δεν υπάρχει τίποτα για να διαπραγματευτούμε μαζί του, έχει συμβόλαιο και το σωστό θα ήταν να είναι εδώ.

Ναι, υπήρχαν μεξικάνικες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Άλαν, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του και όπως φαίνεται το κεφάλαιο μεξικάνικο ποδόσφαιρο έχει κλείσει γι' αυτόν.

Εξαρτάται αν η πρόταση (σ.σ.: σε περίπτωση που κατατεθεί από άλλο σύλλογο) είναι καλή για την Τίγκρες, για τον παίκτη και για όλους. Αν συμβεί αυτό είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να έρθει και να συζητήσουμε μαζί του τις εναλλακτικές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ