ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Σαντάνα

Στην Ελλάδα ο Σαντάνα
Σαντάνα INTIME SPORTS

Στη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φελίπε Σαντάνα ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρήκαν τον εκλεκτό που θα ενισχύσει την ομάδα στο κέντρο της άμυνας και αυτός ακούει στο όνομα Φελίπε Σαντάνα.

Ο 28άχρονος άσος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 13:35, ενώ ο παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο χώρο των αφίξεων, λίγο πριν από τις 14:00.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποδέχθηκε τον Φελίπε Σαντάνα, ενώ ο Βραζιλιάνος έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα καθώς δεν περίμενε τόσους δημοσιογράφους και τόσες κάμερες στον ερχομό του στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος στόπερ έρχεται ως δανεικός από τη Σάλκε μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά έχει συμφωνήσει ουσιαστικά για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Απλά το καλοκαίρι, ο πειραϊκός σύλλογος πρέπει να ενεργοποιήσει τη συμφωνία και να εξαγοράσει το συμβόλαιο που έχει ο ποδοσφαιριστής με τη Σάλκε και την εταιρεία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, η οποία έχει ουσιαστικά το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρέπει να τονίσουμε πως το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και για άλλους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ