ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Αθήνα για Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ"

"Στην Αθήνα για Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσίευμα στην Τουρκία θέλει την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να πραγματοποιεί ταξίδι στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα με σκοπό να μιλήσει με τους "ερυθρόλευκους" για τους Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ. Πολλές οι προτάσεις σε Ρέγιες.

Η ιστορία του περασμένου καλοκαιριού επαναλαμβάνεται. Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία που θέλουν την Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί την απόκτηση των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό.

Ένα στόρι που κράτησε για κάμποσες μέρες πέρσι και που εκτυλίσσεται ξανά το καλοκαίρι που διανύουμε. Πράγματι ο Βίτορ Περέιρα είχε ζητήσει την απόκτηση ων δύο παικτών, με διακαή πόθο τον Σέρβο μέσο. Ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί, καθώς ο Μάρκο Σίλβα θεωρούσε απαραίτητη προϋπόθεση την παραμονή του Μιλιβόγεβιτς.

Η εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού στο πρόσωπο του Λούκα δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλει καν να σκέφτεται την αποχώρηση ενός παίκτη που εκτιμά ότι παίζει κομβικό ρόλο στη συνολική λειτουργία των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο σίγουρο είναι ότι ο συμπατριώτης του προπονητής της Φενέρ εξακολουθεί να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μιλιβόγεβιτς.

Για να έμπαινε στη διαδικασία ο Ολυμπιακός να συζητήσει την περίπτωση πώλησης του Σέρβου μέσου θα χρειαζόταν κάτι... σπέσιαλ. Μια προσφορά που θα ξεπερνούσε κατά πολύ την αντικειμενική αξία του 24χρονου άσου. Πέρσι στο Λιμάνι είπαν "όχι" στα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχαν βάλει στο τραπέζι οι Τούρκοι. Δεν τον δίνει με τέτοια χρήματα ο Ολυμπιακός.

Δημοσίευμα την Κυριακή (12/6) θέλει την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αζίζ Γιλντιρίμ, να πραγματοποιεί ταξίδι μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ακόμη και για την επιθυμία του Γιλντιρίμ να μιλήσει απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνουν λόγο οι Τούρκοι.

Και σκοπός της συνάντησης τους, σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, δεν είναι μόνο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αλλά το ενδεχόμενο απόκτησης του "πακέτο" με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Σενάριο που έπαιξε και πέρσι, αλλά χωρίς ποτέ η Φενέρ να περάσει στο... παρασύνθημα.

Στο ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην " fotospor.com" γίνεται λόγος για τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τους δύο παίκτες. Και την πρόθεση της Φενέρμπαχτσε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από τα 6 εκατομμύρια ευρώ, μήπως και υπάρξει συμφωνία κάπου στη μέση.

Με δεδομένη την πρόθεση του Ολυμπιακού όταν πουλάει να πουλάει ακριβά και την μεγάλη εκτίμηση του Σίλβα στο πρόσωπο του Μιλιβόγεβιτς, μοιάζει απίθανο να προχωρήσει ένα deal με τα συγκεκριμένα χρήματα. Πάνω απ' όλα όμως το σημαντικότερο βήμα για να ανοίξει μια σοβαρή κουβέντα πάνω σε αυτή την υπόθεση, είναι να πραγματοποιηθεί το ταξίδι των ανθρώπων της Φενέρ στην Αθήνα. Μέχρι τότε τα σενάρια από την Τουρκία δεν μπορούν παρά να εισπράττονται σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο.

Μόνο απλό δεν είναι του Ρέγιες

Μπορεί να είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και τον Ολυμπιακό, ωστόσο η υπόθεση του μόνο απλή δεν είναι. Και αυτό διότι μπορεί ο Ισπανός εξτρέμ να έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη, το γεγονός αυτό όμως έχει φέρει κάμποσους μνηστήρες στην πόρτα του.

"Οι προτάσεις που έχω στα χέρια είναι περισσότερες από δέκα. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω την καριέρα μου", εκμυστηρεύθηκε στους Ισπανούς συναδέλφους ο 33χρονος άσος, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του παίκτη είναι ήδη μεγάλος. Και πιθανότατα θα αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Ο Ρέγιες έχει προτάσεις από συλλόγους της πατρίδας του, της Ιταλίας και της Γερμανίας, ενώ στο κόλπο μπαίνουν και τα... βαριά οικονομικά όπλα από τους ποδοσφαιρικούς "παραδείσους" της Κίνας και της Αραβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ