ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Άγκυρα ο Ολυμπιακός

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στην Άγκυρα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Τετάρτης (22/2), ενόψει της ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ για τους "32" του Europa League.

Την Οσμάνλισπορ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (23/2, 18:00) στο "Osmanli Stadium", με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης στην φάση των 16 του Europa League, με το πρώτο ματς στο Φάληρο να ολοκληρώνεται δίχως τέρματα.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή και το μεσημέρι η ομάδα αναχώρησε με προορισμό την Άγκυρα.

Χωρίς προβλήματα η αποστολή των Πειραιωτών αφίχθη στην τουρκική πρωτεύουσα και αναχώρησε από το αεροδρόμιο με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και κατεύθυνση το ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν κρύο στην Άνκαρα, ενώ οι γύρω περιοχές είναι χιονισμένες και η θερμοκρασία πιθανότατα θα πέσει υπό του μηδενός το βράδυ της Τετάρτης. Πάντως οι καιρικές συνθήκες το απόγευμα της Πέμπτης (23/3, 18:00), όταν και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο "Osmanli Stadium", αναμένονται καλές.

Το γήπεδο της Οσμάνλισπορ μοιάζει με κάστρο, είναι το πρώτο θεματικό της Τουρκίας και ένα εκ των δύο παγκοσμίως.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΣΦΠ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΣΦΠ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο ματς με τον Ολυμπιακό οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν σε κατάμεστες κερκίδες, αφού τα εισιτήρια του αγώνα παρουσίασαν τεράστια ζήτηση από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους.

Η χωρητικότητα του γηπέδου μετά και τις τελευταίες βελτιώσεις του 2014 φτάνει τις 18.029. Ο χλοοτάπητας είναι φυσικός και οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου 105 x 68. Η οροφή του γηπέδου είναι θερμαινόμενη.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΣΦΠ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΣΦΠ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι 20 παίκτες του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην Άγκυρα είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας.

Εκτός αποστολής είναι οι Μαρίν, Καμπιάσο για λόγους τακτικής, οι Καπίνο και Παρέδες εξαιτίας τραυματισμού, ο τιμωρημένος Βιάνα αλλά και Μπράουν Ιντέγε που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το πρωτάθλημα της Κίνας.

Photo - video credits: EUROKINISSI

Είμαστε στην Άγκυρα! / We are in Ankara! #olympiacos #UEL #OSMOLY #football #soccer #europaleague #match #legend #Replay #replay4Olympiacos @uefaeuropaleague @osmanlispor.f.k.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ