ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη διάθεση του Βαλβέρδε, Φουστέρ και Γέστε

Στη διάθεση του Βαλβέρδε, Φουστέρ και Γέστε
INTIME SPORTS

Μετά την εύκολη νίκη στην Κέρκυρα (4-0), ο Βαλβέρδε είδε δύο ακόμα ευχάριστα μαντάτα. Ο λόγος για τις επιστροφές των Γέστε και Φουστέρ. Τα νέα της προπόνησης.

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μένει να συνεχιστεί αυτό και μετά την Τετάρτη και το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Τα καλά ξεκίνησαν την Κυριακή με την εύκολη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (4-0) και συνεχίστηκαν την Δευτέρα, όπου πήραν μέρος στην προπόνηση ο Φουστέρ και ο Γέστε.

Οι δύο Ισπανοί, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τα επόμενα παιχνίδια.

Πρόκειται για ένα άκρως ευχάριστο μαντάτο, αφού ο Ολυμπιακός είναι γεμάτο απουσίες και οι επιστροφές ιδιαίτερα σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως των Γέστε και Φουστέρ, μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Σιγά σιγά, το οπλοστάσιο του Ισπανού γεμίζει ξανά και η ομάδα του Πειραιά γίνεται πιο δυνατή.

Αντίθετα, οι Χολέμπας και Τζιμπούρ έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Κέρκυρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η μίνι προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15:30 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βοιωτία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ