ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Σταντάρ ο Ντοσεβί, στη Βέρντερ ο Γιαταμπαρέ

Στη Σταντάρ ο Ντοσεβί, στη Βέρντερ ο Γιαταμπαρέ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει προχωρήσει σε απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι εκκαθαρίσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ συνεχίζονται.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Ματιέ Ντοσεβί παραχωρείται στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σαμπού Γιαταμπαρέ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Βέρντερ Βρέμης.

Μετά την αποκάλυψη του Sport24.gr ότι η Σταντάρ Λιέγης αγόρασε τα δικαιώματα του παίκτη από τον Ολυμπιακό, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί στην Σταντάρ Λιέγης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Αφρικανού, ο οποίος υπέγραψε στη βελγική ομάδα μέχρι το 2020!

Χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), αναμένεται όμως να μπουν και από τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, αφού τα διεθνή Μέσα μεταδίδουν ως οριστική τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με την Βέρντερ Βρέμης για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ