ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα "γεράκια" του Τόγκο ο Ντοσεβί

Στα "γεράκια" του Τόγκο ο Ντοσεβί
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με το "globalsport-togo.com", ο Ματιέ Ντοσεβί του Ολυμπιακού θα ενισχύσει την εθνική ομάδα του Τόγκο στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, που ξεκινάει στις 17 Γενάρη του 2015.

Αν και στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει βρει το ρόλο που θα ήθελε, αντιμετωπίζοντας βέβαια αυτό το διάστημα και πρόβλημα τραυματισμού, εντούτοις η εθνική Τόγκο ποντάρει στην αξία του και στη βοήθεια του για πρόκριση στο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται το διάστημα 17 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για τον 26χρονο δεξιό εξτρέμ των Πειραιωτών, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος συμφώνησε να ενισχύσει τα "γεράκια" στα προκριματικά της διοργάνωσης και η είδηση επιβεβαιώθηκε στο "globalsport-togo.com" από μέλος του τιμ της ομάδας.

Ο πρώην άσος της Λε Μαν και της Βαλενσιέν, ο οποίος έχει παίξει στις μικρές εθνικές της Γαλλίας, είναι αδελφός του άλλοτε άσου του Τόγκο, Τομάς Ντοσεβί και πλέον θα λάβει και αυτός το... χρίσμα, παίζοντας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στις 15 και 19 Νοεμβρίου υπάρχουν δυο παιχνίδια για το Τόγκο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης και τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον υπολογίζει, όπως και στην περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση, αν βέβαια είναι μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ