ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα 2,5 εκατ. ευρώ η οψιόν για Βέργο στην Έλτσε

Στα 2,5 εκατ. ευρώ η οψιόν για Βέργο στην Έλτσε
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Βέργος βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Έλτσε. Ο Κιλκισιώτης επιθετικός του Ολυμπιακού δίνεται δανεικός με οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στην Έλτσε θα αγωνιστεί στην προσεχή σεζόν ο Νίκος Βέργος. Ο 19χρονος επιθετικός, που ανήκει στον Ολυμπιακό, θα δοθεί ως δανεικός στην ισπανική ομάδα, αλλά στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Κιλκισιώτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ είχε και συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, παίζοντας μάλιστα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε χρησιμοποιηθεί στο περσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο οι Πειραιώτες έχασαν με 3-0.

Με την ανδρική ομάδα των Πειραιωτών είχε σκοράρει στις 26 Μαρτίου 2014, στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 28 γκολ σε 31 παιχνίδια με την Κ20 του Ολυμπιακού! Η Έλτσε, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, συμμετέχει στη 2η κατηγορία της Ισπανίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ