ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπάει τα κοντέρ ο Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό

Σπάει τα κοντέρ ο Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Τζίμι Ντουρμάζ την Δευτέρα του Πάσχα γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων".

Ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ με τον Σουηδό άσο των "ερυθρόλευκων" να σπάει κάθε κοντέρ και την Δευτέρα του Πάσχα να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Σουηδός άσος είχε χτυπήσει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 11/3, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η απουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογιζόταν στους 3 μήνες.

Ο Ντουρμάζ όμως ένα μήνα αργότερο μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Περέιρα για τα ματς του Ολυμπιακού.

Φυσικά και ο Σουηδός δεν θα είναι στην διάθεση του για το ματς της Τετάρτης με τον Πανθρακικό όπως και οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαούι που την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν αλλά συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (13/4) την προετοιμασία τους. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ελέγχου της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής και πίεσης. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και την τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με «μονομαχίες» 6 εναντίον 6 σε διαδοχικά διτέρματα.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ, κάνοντας μεγάλο βήμα επιστροφής σε πλήρη αγωνιστική δράση!. Ο Μήτρογλου συνέχισε με ατομικό, όπως και οι Ελαμπντελαουί, Στρέζος.

Την αποκατάστασή του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης. Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ