ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουμπίνιο: "Επιστρέφω άμεσα στον Ολυμπιακό"

Σουμπίνιο: "Επιστρέφω άμεσα στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Οι υποχρεώσεις του με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκαν για τον Σουμπίνιο που επιστρέφει στον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι.

Ο Σουμπίνιο συμπλήρωσε κάρτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς του Λεβαδειακού.

Το πρωτάθλημα λοιπόν τελείωσε για τον Βραζιλιάνο ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα ταξιδέψει με τους "ερυθρόλευκους" στην Αυστραλία για το φιλικό της 19ης Μαΐου κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι.

"Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. Το γκολ ήταν σημαντικό γιατί η ομάδα ήταν εκτός της επικίνδυνης ζώνης μία αγωνιστική πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς, όμως, είδα τέταρτη κίτρινη κάρτα και δεν θα μπορέσω να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Ήταν πολύ καλή η εμπειρία μου στον Λεβαδειακό. Τώρα, ο δανεισμός μου λήγει και επιστρέφω στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα ταξιδέψω στην Αυστραλία για ένα τουρνουά. Φέτος έκανα ρεκόρ συμμετοχών στο Πρωτάθλημα, καθώς έπαιξα σε 32 αγώνες σε 30 αγωνιστικές! Αυτό έγινε επειδή άλλαξα ομάδα και ο Λεβαδειακός είχε να δώσει αναβληθέντα παιχνίδια."

Ο Σουμπίνιο ολοκλήρωσε τη σεζόν με δέκα γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ