ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουηδικές ιστορίες για αγρίους

Σουηδικές ιστορίες για αγρίους
INTIME SPORTS

Οι Σουηδοί κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά στον Αντού από μερίδα οπαδών και δημοσιογράφων (!) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την στιγμή που παίκτης και Χαρέιντε δήλωσαν πως δεν άκουσαν τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως στην Μάλμε υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία για νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", γεγονός που θα σήμαινε και την πρόκριση των Πρωταθλητών Σουηδίας στο Europa League εις βάρος των Πειραιωτών.

Το τελικό 4-2 υπέρ του Ολυμπιακού άφησε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας την Μάλμε και αν ο Άγκε Χαρέιντε εμφανίστηκε χαλαρός στην συνέντευξη Τύπου, αποδεχόμενος την πραγματικότητα και την ανωτερότητα των Πειραιωτών, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Σουηδούς δημοσιογράφος που βρίσκονται σε... σεναριακό οίστρο.

Τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας λοιπόν προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση, κάνοντας λόγο για ρατσιστική επίθεση στον Ενόχ Κόφι Αντού την στιγμή που ο Αφρικανός αποχωρούσε για τα αποδυτήρια μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Σουηδοί ισχυρίζονται πως ακούστηκαν οι γνωστοί ρατσιστικοί ήχοι από μερίδα οπαδών αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους (!), την στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης απάντησε πως δεν άκουσε τίποτα...

"Δεν άκουσα κάτι. Αν συνέβη όμως θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός", ήταν η απάντηση του Αντού στην ιστοσελίδα " www.fotbollskanalen.se " που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα (;)

Την ίδια στιγμή άγνοια για το υποτιθέμενο γεγονός δήλωνε και ο Άγκε Χαρέιντε, που στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για φανταστική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο, ευχόμενος να έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την επόμενη σεζόν.

Ο παίκτης δεν άκουσε τίποτα, ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε άγνοια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ωστόσο οι Σουηδοί έγραψαν για ρατσιστική επίθεση... Ο CEO της Μάλμε Νίκλας Κάρλνεν επίσης τόνισε πως δεν άκουσε κάτι, αλλά θα περιμένει τις αναφορές των παρατηρητών της UEFA για το παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως αν υπάρχει κάτι μεμπτό τότε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πρέπει να αναλάβει δράση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ