ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοβαρό το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για Σεμπά

Σοβαρό το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για Σεμπά
Ατρόμητος, Σεμπά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετά σοβαρό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για τον Σεμπά μετά και την πολύ καλή φετινή του σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Έχει αρκετό... ψωμί η υπόθεση Σεμπά και το καλοκαίρι θα υπάρξει κινητικότητα γύρω από το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι η Γαλατάσαράι, σύμφωνα με τον "Γαύρο", ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του μετά και την πολύ καλή φετινή του σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο Σεμπά έκανε μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Πειραιά, σαφώς καλύτερη από την περσινή, μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στην γειτονική χώρα, όπου τα οικονομικά δεδομένα είναι σαφώς υψηλότερα σε σχέση με την χώρα μας.

Μπορεί στο δεύτερο μισό της σεζόν να μην ήταν το ίδιο φορτσάτος και αποδοτικός, όμως σε γενικές γραμμές αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους συντελεστές της επιτυχίας του Ολυμπιακού να πάρει το πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" τον κοστολογούν αρκετά υψηλά, παρ' όλα αυτά η Γαλατά τον έχει βάλει ψηλά στη λίστα της και αναμένεται να κινητοποιηθεί για να τον κάνει δικό της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ