ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σούσο για Ολυμπιακό

WEST BROMWICH, ENGLAND - SEPTEMBER 26:  Suso of Liverpool during the Capital One Cup Third Round match between West Bromwich Albion and Liverpool at The Hawthorns on September 26, 2012 in West Bromwich, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
WEST BROMWICH, ENGLAND - SEPTEMBER 26: Suso of Liverpool during the Capital One Cup Third Round match between West Bromwich Albion and Liverpool at The Hawthorns on September 26, 2012 in West Bromwich, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Τον Ισπανό Σούσο στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Αγγλοι. Ενδιαφέρον και για τον Ασαϊντί.

Ο Ισπανός άσος της Λίβερπουλ Σούσο αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" που επικαλείται πηγές από την Αγγλία, ο 20χρονος άσος της Λίβερπουλ Σούσο, επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Σούσο απασχόλησε και πέρσι τους "ερυθρόλευκους" αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Είχε συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με την Ισπανία και στην πορεία η Λίβερπουλ του έκανε νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η περίπτωση του συζητιέται και πάλι και οι Άγγλοι είναι θετικοί στον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις που έχει με την Λίβερπουλ.

Οι Άγγλοι θεωρούν ότι η περίπτωση απόκτησης του από τον Ολυμπιακό μπορεί να προχωρήσει και την τελική απόφαση ο παίκτης θα την πάρει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Τουρκία.

Επίσης, από την Αγγλία μεταδόθηκε και ένα ακόμα όνομα αυτό του Μαροκινού Ουσάμα Ασαϊντί. Ο Ολυμπιακός τον είχε παρακολουθήσει όταν έπαιζε στην Χέρενφεν. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ