ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκάνε δυο-τρεις "βόμβες"

Σκάνε δυο-τρεις "βόμβες"

Εβδομάδας μεταγραφών στον Ολυμπιακό με την διοίκηση των Πειραιωτών να ετοιμάζει την ενίσχυση με 2-3 "βόμβες"

Μετάτην απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες και του Βλαντιμίρ Βάις, υπάρχει περίοδος αναζήτησης στον Ολυμπιακό και οι μεταγραφικές κινήσεις καθυστέρησαν λόγω και του θέματος Αμπντουν, Τζιμπούρ, αλλά εντός της εβδομάδας αναμένεται να σκάσουν 2-3 "βόμβες".

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση παικτών , που θα ενισχύσουν το ρόστερ του και ο Πιερ Ισά που μετακόμισε στη Γαλλία δουλεύει επισταμένως δυο-τρεις περιπτώσεις. Η ονοματολογία καλάκρατεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιοάν Μολό είναι ο πρώτος στόχος με δεδομένο ότι θα πωληθεί ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Οι συζητήσεις για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι άλλες δυο περιπτώσεις που "δουλεύει" ο αθλητικός διευθυντής είναι ο Μοχάμεν Ραμπιού και ο Καρλ Μενζανί.

Τόσο ο 23 χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ, όσο και ο 28αχρονος σεντερ μπακείναι κοντά σε συμφωνία με τον πρωταθλητή, αλλά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί άλλος σπουδαίος ποδοσφαιριστής που δεν έχει απασχολήσει τον ελληνικό τύπο.

Αυτός είναι εξάλλου και ο στόχος του Ολυμπιακού, που δούλεψε με μυστικότητα για την απόκτηση των Βάις, Ντομίνγκες, αλλά τα σαιτ του εξωτερικού αποκαλύπτουν τους μεταγραφικούς στόχους του. Βέβαια τα περισσότερα ονόματα που γράφονται δεν ισχύουν, ενώ οι τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις είναι επιβεβαιωμένες.

Όσον αφορά τον Αμπντούν, η πρόταση των 2 εκατομμυρίων της Νότιγχαμ ήταν καλοδεχούμενη στον Πειραιά, αν και θέλουν περισσότερα χρήματα για να τον αποκτήσουν, ενώ έχει "κολλήσει" η παραχώρηση του Τζιμπουρ και δεν αποκλείεται ο παίκτης να μείνει στα αζήτητα και να προκαλέσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό, που δεν τον έχει στα πλάνα του.

Βέβαια στον Ολυμπιακό αναζητούν ακόμη ένα σεντερ φορ, για τη θέση του Τζιμπουρ, έναν τερματοφύλακα και έναν μεσοεπιθετιικό, ενώ δεν αποκλείεται να πάει στον Πειραιά και ένας παίκτης που θα παίζει και στα δυο άκρα της άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ