ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΚΑΙ: "Θα συνεχίσουμε"

ΣΚΑΙ: "Θα συνεχίσουμε"
ΣΚΑΪ

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του ΣΚΑΙ στον Ολυμπιακό με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού να τονίζει πως θα συνεχίσει με γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και της ελευθερίας της πληροφόρησης.

Το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και ιδιοκτήτη των Μέσων Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, αλλά και τον Κυριάκο Θωμαΐδη με την εκπομπή "Δίκη της Δευτέρας". Η απάντηση από την πλευρά του ΣΚΑΙ δεν άργησε να έρθει.

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού σε μία λυτή της ανακοίνωση τονίζει ότι θα συνεχίσει με γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και της ελευθερίας της πληροφόρησης.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τις ελεγχόμενες από τη Δικαιοσύνη δραστηριότητες του κ. Αιμίλιου Κοτσώνη, ο ΣΚΑΪ δηλώνει τα εξής: «Ο ΣΚΑΪ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει διακριθεί για την δημοσιογραφική ανεξαρτησία, την ακεραιότητα και την μαχητική ανάδειξη της αλήθειας. Αυτό θα συνεχίσει να το κάνει πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και της ελευθερίας της πληροφόρησης».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ