ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σκάει" πρόταση για τον Σιόβα

"Σκάει" πρόταση για τον Σιόβα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ξένων συλλόγων και σύμφωνα με δημοσίευμα, αναμένεται πρόταση 1.000.000 ευρώ.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα ονόματά τους βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ξένων συλλόγων.

Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στα "πρώτα ονόματα" των Πειραιωτών, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει έχοντας λιγότερη προβολή.

Ένα τρανό παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Σιόβας που βρίσκεται στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ από το περασμένο καλοκαίρι και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (24), έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και έχει περιθώρια να βελτιωθεί κι άλλο, ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Όλα αυτά έχουν ανεβάσει τις μετοχές του Σιόβα και ήδη έχει ξεκινήσει ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" τον 24χρονο σέντερ μπακ γλυκοκοιτάζουν ομάδες από την Γερμανία και το Βέλγιο και αναμένεται πρόταση τις επόμενες ημέρες, ύψους 1.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θα μπουν σε σκέψεις και θα ζυγίσουν τα θετικά και τα αρνητικά μιας ενδεχόμενης παραχώρησης του παίκτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ