ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα στους παίκτες: "Υποχρέωσή μας το νταμπλ"

Σίλβα στους παίκτες: "Υποχρέωσή μας το νταμπλ"
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ χάλασε τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού ενόψει τελικού και ο Σίλβα από την πλευρά του φρόντισε με ομιλία του πρώτα να βάλει... χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους στο φιλικό με τον Πανιώνιο.

Ο Μάρκο Σίλβα πέρασε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (26/4) μία βόλτα από το Περιστέρι για να “τσεκάρει” τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου, κράτησε τις σημειώσεις του, είδε τα τρωτά σημεία της ΑΕΚ και από σήμερα (27/4) κιόλας “φουλάρει” τις μηχανές και ξεκινάει την προετοιμασία.

Προτού όμως ο Πορτογάλος τεχνικός επικεντρώσει τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής ενόψει ΑΕΚ, φρόντισε να τους επισημάνει ορισμένα πράγματα στην τελευταία προπόνηση. Το περιεχόμενο της ομιλίας του περιελάμβανε κουβέντες σχετικές μετο φιλικό κόντρα στονΠανιώνιο και μετον τελικό της 7ης Μαϊου.

“Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο φιλικό που δώσαμε. Δεν μου άρεσαν αρκετά από αυτά που είδα την περασμένη Παρασκευή. Δώσατε μία εντύπωση λες και η χρονιά είχε τελειώσει. Δεν είναι έτσι όμως. Μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο και οφείλετε να εμφανιστείτε σοβαροί”, τους είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε:

“Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Το καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πανηγυρίσουμε το άλλο Σάββατο την κατάκτηση του νταμπλ”.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μεταβούν το απόγευμαστο Καραϊσκάκη για το τυπικό σκέλοςτης ρεβάνς του ημιτελικού. Το σημερινόπρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποια άκρη για φιλικό λόγω... Πάσχα.

Photo Credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ