ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Πάντα σε επαγρύπνηση για τα μετεγγραφικά"

Σίλβα: "Πάντα σε επαγρύπνηση για τα μετεγγραφικά"
INTIME SPORTS

Ανοικτό παράθυρο μέχρι και την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών άφησε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με το Λεβαδειακό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, άφησε ανοικτό παράθυρο μέχρι και την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τις επόμενες υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων", την κατάσταση του Μπουχαλάκη, τον πολυθεσίτη Σεμπά, αλλά και το νέο ρεκόρ που καταγράφηκε στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για τα μετεγγραφικά, ανέφερε: "Όχι, δεν έχει τελειώσει τίποτα μέχρι να κλείσει η αγορά. Είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση. Πάντα κοιτάμε την αγορά. Πάντα βλέπουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι άλλες ομάδες.

Παρακολουθούν τη δική μας ομάδα, το δικό μας ρόστερ για να δουν αν θα μπορούσαν να βοηθηθούν με κάποιον από τους παίκτες μας. Όπως λοιπόν το κάνουν οι άλλοι, έτσι το κάνουμε και εμείς. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στους παίκτες που έχουμε.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με το σύνολο που έχουμε. Όμως, μέχρι να κλείσει η αγορά, δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Και πάντα είμαστε προσεκτικοί στο τι μπορεί να συμβεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ