ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Λουίς Χιμένες

Σενάρια για Λουίς Χιμένες

Ο 26χρονος Χιλιανός Λουίς Χιμένες προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας των ερυθρολεύκων. Ποιοι άλλα ονόματα ακούγονται.

Η μέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και όπως είναι λογικό τα σενάρια για τον παίκτη που θα ενισχύσει τον άξονα του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν. Ένα από τα ονόματα που φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής είναι του 27χρονου μέσου Λουίς Χιμένες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 'GoalΝews', o Xιλιανός που αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την φανέλα της Αλ Αχλί, προτάθηκε στους ερυθρόλευκους και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του.

Ο ποδοσφαιριστής κατέχει ιταλικό διαβατήριο κάτι που του επιτρέπει τη μεταγραφή στο Λιμάνι, αφού δεν υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε άλλες κενές θέσεις για ξένους.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με ομάδες όπως οι Ιντερ, Λάτσιο, Φιορεντίνα και Πάρμα, πέρασε για λίγο από την Γουέστ Χαμ ενώ είναι και διεθνής με τη Χιλή (26 συμ., 2 γκολ).

Πέρα από τον Χιμένες, κάνουν "παρέλαση" στον Τύπο και άλλα ονόματα για τη θέση του ακραίου και τα οποία έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Ανάμεσά τους οι Πέρες (Μπενφίκα), Αϊμάρ (Μπενφίκα), Φορμίκα (Μπλάκμπερν), Ούτσε (Ξαμάξ), Λαφίτα (Σαραγόσα), Σάρμπονγκ (Σοσιεδάδ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ