ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Σεφέροβιτς και Ολυμπιακό

Σενάρια για Σεφέροβιτς και Ολυμπιακό

Οι Κινέζοι εξακολουθούν να σκέφτονται τον Ιντέγε Μπράουν και στον Ολυμπιακό κάνουν προεργασία για όλα τα ενδεχόμενα, με τον Ελβετό φορ, Χάρις Σεφέροβιτς, να έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας (VIDEO).

Το κινεζικό ενδιαφέρον παραμένει για τον Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος διάγει μια εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Η αγορά της Ασίας έχει τα χρήματα για να προσελκύσει τον Νιγηριανό φορ, οπότε δεν αποκλείεται να έρθει μια πρόταση για τον 28χρονο άσο, η οποία να ικανοποιεί τόσο τον παίκτη όσο και τους Πειραιώτες.

Σε αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα μπουν σε σκέψεις και ήδη έχει ξεκινήσει μία προεργασία για πιθανούς αντικαταστάτες, ειδικά όσο ο Όσκαρ Καρντόσο δεν βρίσκεται στα επίπεδα που θέλει η ομάδα του Πειραιά, ώστε να... ηγηθεί στην γραμμή κρούσης.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί, είναι αυτό του Χάρις Σεφέροβιτς σύμφωνα με την Live Sport. Ο διεθνής Ελβετός επιθετικός (38 συμμετοχές και 8 γκολ), μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, θα μπει πωλητήριο από την γερμανική ομάδα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση, δυνατό σουτ και καταγωγή από την Βοσνία, ο οποίος πάντως με το γκολ έχει ένα... θέμα στην Άιντραχτ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να τα πάει καλά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ