ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε περίοδο... κατοχής ο Ολυμπιακός

Σε περίοδο... κατοχής ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Στην κατοχή της μπάλας και τις γρήγορες πάσες δούλεψαν στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην έχουν αγώνες στην Superleague λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, όμως οι προπονήσεις στου Ρέντη με τους μη διεθνείς συνεχίζονται κανονικά.

Οι Πειραιώτες έκαναν και απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο (15/9).

Ο "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και τις γρήγορες πάσες, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ. Παράλληλα, ασκούσαν πίεση, το ένα γκρουπ στο άλλο, με σκοπό να κλέψουν την μπάλα.

Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο αρκετά μικρότερο του μισού γηπέδου, με τον Ντρίσα Ντιακιτέ να συμμετέχει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Ζαραδούκας γυμνάστηκαν ατομικά στο γήπεδο. Ο πρώτος έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε και με μπάλα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η επόμενη προπόνηση για τους Νταμπλούχους Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ