ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε πέντε λεπτά ήρωας

Σε πέντε λεπτά ήρωας
Κάρολ INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ μέσα σε έξι μήνες από αποδιοπομπαίος τράγος έγινε ο νέος ήρωας του Ολυμπιακού (videos)

Η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι έχουν δοκιμαστεί έντονα στη ζωή τους, σε σημείο που καμιά φορά σε πιάνουν τα γέλια.

Στην περίπτωση του Ρόι Κάρολ όμως τα γέλια ήταν για ευχάριστο λόγο και αυτός έχει να κάνει με τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ρωσία με 1-0 επί της Ρουμπίν Καζάν.

Το ντεμπούτο του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα έμοιαζε αρχικά εφιαλτικό, καθώς μπήκε μετά την αποβολή του Μπάλαζ Μέγιερι στην οποία έγινε και πέναλτι!

Ο 34χρονος κίπερ δεν είχε χρόνο να κάνει ζέσταμα κι έτσι, κρύος όπως ήταν, έπρεπε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε ο Ολυμπιακός μετά το γκολ του Φουστέρ.

Μέσα σε πέντε λεπτά λοιπόν ο Ρόι Κάρολ έγινε ο ήρωας του αγώνα, αφού και το πέναλτι απέκρουσε και ηρεμία έδωσε κάτω από τα δοκάρια. Βέβαια η πρώτη γνωριμία του με τον Ολυμπιακό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Έξι μήνες πριν...

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με την Μαρσέιγ ήταν εναντίον του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκης. Αντίπαλος των ερυθρόλευκων ο ΟΦΗ με τον Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 με τον Βορειοιρλανδό να εκνευρίζει τους φίλους του Ολυμπιακού, που τον "γιούχαραν" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Η επόμενη συνάντηση του Κάρολ με τον Ολυμπιακό επίσης δεν ήταν ευχάριστη για τους ερυθρόλευκους, αφού ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία στο Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα κι ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας προηγούταν με 2-0.

Η μοίρα λοιπόν έπαιξε για ακόμα μία φορά το παιχνίδι της και ο ποδοσφαιριστής που για έξι μήνες ήταν "μουτζουρωμένος" στη μνήμη των φίλων του Ολυμπιακού έγινε ήρωας μέσα σε πέντε λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ