ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σε διαπραγματεύσεις η Λιόν για Μαζουακού"

"Σε διαπραγματεύσεις η Λιόν για Μαζουακού"
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Equipe υποστηρίζει ότι η Λιόν μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό ότι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι αυξημένες οι πιθανότητες παραχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού, καθώς το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Γαλλοαφρικανό μπακ του Ολυμπιακού είναι έντονο και δεδομένο.

Την τελευταία εβδομάδα είναι σχεδόν καθημερινές οι αναφορές του γαλλικού Τύπου που θέλουν τη Λιόν να έχει στη λίστα της τον 23χρονο μπακ. Με την περίπτωση του να παρουσιάζει μεταπτώσεις και αλλαγές πλεύσης από πλευράς της γαλλικής ομάδας.

Οι Γάλλοι πρόσφατα ήθελαν τη Λιόν να κάνει πίσω για τον Μαζουακού καθώς δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων".

Την Τετάρτη (6/7) όμως η Equipe σε δημοσίευμα της διαφοροποιεί εξ ολοκλήρου το σκηνικό, αφού υποστηρίζει ότι η Λιόν μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα γίνεται αναφορά στο ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό με το οποίο μπορεί να γίνει η δουλειά σύμφωνα με όσα έχουν μεταφέρει μεσάζοντες στην πλευρά της Λιόν.

Θυμίζουμε ότι μόλις την Τρίτη (5/7) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, μια προσθήκη που σαφώς και σχετίζεται με την πιθανότητα πώλησης του Μαζουακού το φετινό καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ