ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σε διαπραγματεύσεις για τον Μιλιβόγεβιτς"

"Σε διαπραγματεύσεις για τον Μιλιβόγεβιτς"
Μιλιβόγεβιτς INTIME SPORTS

Στο Βέλγιο υποστηρίζουν πως Ολυμπιακός και Άντερλεχτ είναι σε επαφές για την μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς στους Πειραιώτες. Αναφορές στην Ισπανία για Ντιοπ και "ερυθρόλευκους".

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη και προφανώς οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και εν συνεχεία να μπουν σε διαδικασία απόκτησης ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση τους.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και από την στιγμή που ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρά να διαπραγματευτεί την αγορά του από τους Βέλγους προκειμένου να τον κρατήσει στον Πειραιά.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Άντερλεχτ , υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον Σέρβο μέσο είναι ήδη σε εξέλιξη.

"Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι δανεικός στον Ολυμπιακό και ο Φαν Χόλσμπεεκ διαπραγματεύεται με τους Έλληνες για την τελική μεταγραφή", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

"Είπε τρεις φορές "όχι" στον Ολυμπιακό"

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει την ενίσχυση του και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με το όνομα του Παπακουλί Ντιοπ να επανέρχεται στο προσκήνιο εσχάτως. Ο Σενεγαλέζος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο των "ερυθρολεύκων" τις προηγούμενες σεζόν και φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με την Λεβάντε ολοκληρώνεται.

Ο Κίκο Καταλάν έχει προτείνει στον 29χρονο (19/3/1986) κεντρικό μέσο ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " www.superdeporte.es ", η υπομονή του εξαντλείται.

"Η Λεβάντε θέλει να τελειώνει το γρηγορότερο δυνατό η υπόθεση με τον Ντιόπ. Ο σύλλογος πάντα υποπτευόταν την ύπαρξη συμφωνίας με άλλη ομάδα, την Εσπανιόλ ή τη Μάλαγα, αλλά ο Σενεγαλέζος συνεχίζει να κερδίζει χρόνο, κάτι το οποίο έχει αρχίσει να εκνευρίζει την Λεβάντε.

Μήνες πριν, απέρριψε τρεις φορές πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά τόσο η υπομονή του Κίκο Καταλάν (σ.σ. πρόεδρος), όσο και του Μανόλο Σαλβαδόρ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής), έχουν εξαντληθεί και η επιθυμία τους είναι να υπάρξει ένα οριστικό τέλος".

Ξεκαθαρίζει την επόμενη εβδομάδα του Σαμπαλί

Ο Γιουσούφ Σαμπαλί είναι ένας παίκτης που θέλει ο Ολυμπιακός για να προσθέσει βάθος στις θέσεις των πλάγιων μπακ. Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην Εβιάν ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί να καλύψει πρωτίστως το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά είναι αποτελεσματικός και δεξιά καθότι δεξιοπόδαρος.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" και μια συνάντηση του Ολυμπιακού με την Παρί και τον μάνατζερ του Σαμπαλί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ