ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαβιόλα: "Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες"

Σαβιόλα: "Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες"
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα προειδοποίησε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Σαβιόλα γνωρίζει καλά τι σημαίνει Κονσταντ Βαν Ντεν Στοκ. Ο Αργεντίνος είχε παίξει αντίπαλος της Άντερλεχτ με την Μάλαγα στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα της Ισπανίας είχε κερδίσει 3-0.

Ο Σαβιόλα είχε ξεκινήσει τον αγώνα και είχε αντικατασταθεί στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σαβιόλα με δηλώσεις του έσπευσε να προειδοποιήσει ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των "ερυθρόλευκων" απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν συγχωρούνται τα λάθη. Το είδαμε στο ματς με την Παρί ότι χρειάζεται προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά για ένα ημίχρονο, αλλά χρειάζεται να αποδώσουμε έτσι και στα ενενήντα λεπτά. Είναι θετικό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στιγμή του αγώνα.

Πρέπει να πάρουμε βαθμό η βαθμούς. Ομάδες εύκολες στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν. Η Άντερλεχτ παίζει στην έδρα της και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Το θέμα είναι εμείς να παίζουμε σωστά για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα", ήταν τα λόγια του Αργεντίνου επιθετικού.

Ο Σαβιόλα όπως έδειξε στη Νέα Σμύρνη ξέρει να κάνει την διαφορά για τους "ερυθρόλευκους" και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο Βέλγιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ