ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάντσες, Ντρόμπνι και... Μανωλάς

Σάντσες, Ντρόμπνι και... Μανωλάς
Σάντσες

Δημοσιεύματα από Ελλάδα και εξωτερικό θέλουν τους Κάρλος Σάντσες και Γιάροσλαβ Ντρόμπνι να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ζεστό ενδιαφέρον για Μανωλά (video)

Μπορεί τον Ολυμπιακό να διαψεύδουν το ένα μετά το άλλο τα μεταγραφικά σενάρια από Ελλάδα και εξωτερικό, τα δημοσιεύματα ωστόσο εξακολουθούν να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι κοιτούν διάφορους παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να δώσουν κιόλας.

Τα ονόματα των Σάντσες και Ντρόμπνι επανήλθαν στο προσκήνιο, καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες και μένουν ελεύθεροι.

Ο Κολομβιανός άσος είναι βασικός και αναντικατάστατος και φέτος στην Βαλενσιέν με την οποία μετρά 31 συμμετοχές, 2 γκολ και μία ασίστ. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό σε καμία περίπτωση, οπότε θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Όσον αφορά τον Ντρόμπνι να πούμε πως φέτος έχει παίξει βασικός στην Μπουντεσλίγκα με το Αμβούργο, που κυνηγά ακόμα την έξοδο στην Ευρώπη. Μένει κι αυτός ελεύθερος, είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με τον Κάρολ, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Δυνατό χαρτί ο Μανωλάς

Τέλος να σταθούμε στον Κώστα Μανωλά το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων στην Ευρώπη. Δεν αποκλείεται ήδη στον Ολυμπιακό να έχουν φτάσει προσφορές για τον νεαρό άσο, ο οποίος θυμίζουμε αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Αν κάποια πρόταση είναι ικανοποιητική (κοντά στα 3 με 3.5 εκ. ευρώ), τότε δεν αποκλείεται ο Μανωλάς να γίνει ο πρώτος που θα αποχωρήσει φέτος με μεταγραφή στο εξωτερικό. Γενικότερα ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει καλό όνομα στην Ευρώπη λόγω των "προϊόντων" του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ