ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάλιακας: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Σάλιακας: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Μανώλης Σάλιακας, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για την σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Youth League της UEFA. (video)

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα σημείωσαν μια σημαντική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, την οποία υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Με το ρολόι να σημαδεύει το 80ο λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο τέρμα, ο Θανάσης Ανδρούτσος κυνήγησε μια φαινομενικά χαμένη φάση, έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια ανατράπηκε εντός περιοχής.

Τόλι: "Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός"

Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Ο Μανώλης Σάλιακας, όπως εξηγεί στην κάμερα του Sport24.gr, δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα, καθώς ένιωθε σίγουρος πριν το χτύπημα.

Και πράγματι με σίγουρο σουτ χαμηλά στην δεξιά γωνία νίκησε τον γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου, ανοίγοντας το σκορ για τους "ερυθρόλευκους".

"Αν ήμουν σε δίλημμα δεν θα το έβαζα. Ξέρω τον εαυτό μου, πήρα την μπάλα και το έβαλα...", τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός full back των "ερυθρολεύκων".

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στους Βαυαρούς. Μια νίκη, που εκτός από το βαθμολογικό κέρδος, δίνει και ψυχολογία στους Πειραιώτες για τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Youth League κόντρα σε Άρσεναλ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

"Πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με τρίποντο, μας δίνει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, θα αναλύσουμε όλους τους αντιπάλους και πιστεύω δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση του χρυσού σκόρερ των "ερυθρολεύκων" κόντρα στην Μπάγερν.

Για τον αρχηγό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προπονείται με την πρώτη ομάδα και γεμίζει εμπειρίες, τις οποίες για την ώρα εξαργυρώνει στους αγώνες της Κ-20.

"Το να γυμνάζεσαι με την πρώτη ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό. Να αντιμετωπίζεις μεγάλους παίκτες ακόμη και στην προπόνηση. Παίρνεις εμπειρίες, γίνεσαι καλύτερος. Είναι δάσκαλοι για εμένα", εξηγεί ο Μανώλης Σάλιακας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των "ερυθρολεύκων" στην κάμερα του Sport24.gr:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ