ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σ. Θεοδωρίδης: "Το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους"

Σ. Θεοδωρίδης: "Το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους"
INTIME SPORTS

Έξαλλος με τη διαιτησία του Κωνσταντινέα ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, υπογραμμίζοντας πως αυτό ήταν το 7ο έγκλημα κατά του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Τι είπε για ΚΕΔ, Πιλάβιο και τι συμβουλεύει τον Μαρινάκη!

Για έβδομο έγκλημα κατά του Ολυμπιακού έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας παράλληλα πως κάποιοι θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα στους... ανύπαρκτους.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, μιλάει επίσης για τις επενδύσεις που έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά πάνε χαμένες, γι' αυτό τον συμβούλεψε να τα δώσει στους απόρους! Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα, έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το σημερινό έγκλημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το 7ο συνεχόμενο έγκλημα. Για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους. Ο κ. Μαρινάκης δεν αξίζει να επενδύει τα λεφτά του σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί επενδύοντας στον Ολυμπιακό αναβαθμίζει και όλο αυτό το πρωτάθλημα. Ας τα δίνει στους απόρους καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ