ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σ. Θεοδωρίδης: "Τα παιδιά έδωσαν 15 ντέρμπι"

Σ. Θεοδωρίδης: "Τα παιδιά έδωσαν 15 ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη της ομάδας του στην Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν δώσει 15 ντέρμπι.

Πέντε γκολ θα μπορούσε να βάλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο σύμφωνα με δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος υπογράμμισε πως ο διαιτητής Σπάθας δεν έκανε κάποιο λάθος που επηρέασε το αποτέλεσμα του ματς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε επίσης στον Γιάννη Αλαφούζος χαρακτηρίζοντάς τον ηθικό αυτουργό, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της ομάδας του στον πρώτο γύρο.

"Δώσαμε 15 ντέρμπι, το είδατε και σήμερα ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στο ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάποιος πυροδότησε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να βάλουμε 5 γκολ, είχαμε και τρία δοκάρια. Δεν καταλαβαίνω την ένταση. Ο Σπάθας σφύριξε ό,τι έβλεπε. Εγώ επαναλαμβάνω ότι ηθικός αυτουργός είναι ο κ. Αλαφούζος. Με το παραμικρό τα βάζουν όλοι με τους διατητές. Ποια φάση βλέπετε να έκρινε το παιχνίδι;

Πήγαμε καλά στον πρώτο γύρο. Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό. Υπήρξαν ματς που παίξαμε καλά και άλλα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε την Παναχαϊκή και στη συνέχεια να προπονηθούμε σκληρά και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν", υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ