ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρου: "Ο Γκαρθία δεν με ήθελε στη Σεντ Ετιέν, γιατί να με θέλει τώρα"

Ρου: "Ο Γκαρθία δεν με ήθελε στη Σεντ Ετιέν, γιατί να με θέλει τώρα"

Ο Νολάν Ρου φέρεται να αποτελεί μια περίπτωση που ψάχνει ο Ολυμπιακός ενόψει του καλοκαιριού, με τον 30χρονο να αποκαλύπτει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τον ήθελε στη Σεντ Ετιέν.

Ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός της Μετς, Νολάν Ρου, ακούγεται για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να αναφέρεται στο σενάριο αυτό, μιλώντας στο "Radio Monte Carlo". Ούτε λίγο ούτε πολύ, απόρησε για τα όσα γράφονται, δεδομένου ότι όταν είχε αναλάβει τη Σεντ Ετιέν ο Όσκαρ Γκαρθία δεν ήθελε να τον κρατήσει στο "Ζοφρουά Γκισάρ".

"Δεν διαβάζω τον ελληνικό Τύπο, δεν φτάνει στο Μετς", είπε με χιούμορ για τη φημολογία και συνέχισε: "Από τη Μετς δε μου έχουν πει τίποτα. Δεν ξέρω αν θα έρθουν σε μένα και τι θα κάνουν οι διοικούντες.

Στην αρχή της σεζόν είχα μιλήσει με τον Γκαρθία και μου είχε πει ότι δεν προτίθεται να με κρατήσει στη Σεντ Ετιέν. Έτσι πήγα στη Μετς. Οπότε δεν ξέρω γιατί να ήθελε να με πάρει τώρα. Αυτές είναι όμως οι χαρές του ποδοσφαίρου", είπε για τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία.

Αν η ομάδα του υποβιβαστεί, που είναι και το πιθανότερο, δεν έχει πρόθεση να παίξει στη Ligue 2. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "προσπαθούμε να μείνουμε. Δεν σκέφτομαι κάτι για το μέλλον μου, ίσως πάω στο εξωτερικό, ίσως όχι. Δεν έχω πλάνο. Ξέρω πως αν υποβιβαστούμε, μένω ελεύθερος και ότι δεν θέλω να παίζω του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ