ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπίνιο: "Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά"

Ρομπίνιο: "Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά"

Σε δηλώσεις του, ο Ρομπίνιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η οικονομική προσφορά που θα έχει, θα παίξει ρόλο για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος κυνηγός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " insidefutbol.com " και φυσικά ρωτήθηκε σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Θα είναι στην Σάντος ή την Ευρώπη;

"Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά", ξεκαθάρισε λακωνικά ο Ρομπίνιο, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται για εμένα. Θα δούμε τι έχει να μου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα και ένα καλό μέρος για να ζεις".

Στον Πειραιά έχουν πάντα το ενδιαφέρον τους στραμμένο στον 31χρονο Βραζιλιάνο και είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν περί τα 2 εκ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Ο Ρομπίνιο δεν θα έλεγε "όχι" στα συγκεκριμένα χρήματα συν κάποια καλά μπόνους, ωστόσο θα προτιμούσε μια συμφωνία για 3ετές κλειστό συμβόλαιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ